Συχνές Ερωτήσεις | Starbucks Rewards

Πώς θα γίνω μέλος στο πρόγραμμα Starbucks® Rewards;

Πολύ απλά ενεργοποίησε μια Starbucks® κάρτα στο ταμείο του αγαπημένου σου καταστήματος Starbucks®.

Στη συνέχεια, μπες στο www.starbucks.com.gr, στην ενότητα Starbucks Rewards και κάνε εγγραφή στο πρόγραμμα Starbucks® Rewards.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου, τον αριθμό της κάρτας σου (16-ψήφιος αριθμός στο πίσω μέρος της κάρτας) καθώς και τον  κωδικό (pin) της κάρτας (8-ψήφιος αριθμός που αποκαλύπτεται αφού «ξύσεις» της αντίστοιχη επιφάνεια).

Τόσο απλά, γίνεσαι μέλος του προγράμματος επιβράβευσης Starbucks® Rewards.

Πώς μπορώ να συγκεντρώσω αστέρια & να κερδίσω δωρεάν ροφήματα και άλλα μοναδικά δώρα;

Κάθε φορά που χρησιμοποιείς την Starbucks® κάρτα σου για αγορές (και εφόσον έχεις κάνει εγγραφή στο πρόγραμμα Starbucks® Rewards) , κερδίζεις αστέρια. Για κάθε 0,5€ που πληρώνεις μέσω της κάρτας σου, κερδίζεις ένα αστέρι. Φυσικά, θα συναντήσεις και πολλές ακόμα προσφορές οι οποίες θα σε βοηθήσουν να συγκεντρώσεις πιο γρήγορα αστέρια.

Πώς μπορώ να γίνω GOLD μέλος;

Συγκεντρώνοντας 500 αστέρια σε διάστημα ενός χρόνου μεταφέρεσαι αυτόματα στο επίπεδο GOLD (εντός 24 ωρών).

Πώς μπορώ να ανανεώσω τη παραμονή μου στο επίπεδο Gold;

Από τη στιγμή που θα γίνεις Gold μέλος, για να επεκτείνεις την παραμονή σου, πρέπει να συγκεντρώσεις 500 αστέρια σε διάστημα ενός χρόνου. Σε διαφορετική περίπτωση επιστρέφεις στο επίπεδο Green, με τα αστέρια που έχεις συγκεντρώσει τον προηγούμενο χρόνο.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την κάρτα Starbucks μου και να συγκεντρώσω αστέρια, σε κάποια άλλη χώρα;

Όχι, η χρήση της κάρτας Starbucks® και το πρόγραμμα Starbucks® Rewards, λειτουργούν αποκλειστικά στην χώρα ενεργοποίησης της κάρτας –Ελλάδα.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την κάρτα Starbucks μου και να απολαμβάνω τα προνόμιά μου στα καταστήματα Starbucks εντός αεροδρομίου;

Όχι, η χρήση της κάρτας Starbucks ισχύει για όλα τα καταστήματα Starbucks στην Ελλάδα εκτός αυτών που βρίσκονται εντός αεροδρομίων. 

Σε περίπτωση κλοπής/απώλειας της κάρτας μου, τί ενέργειες μπορώ να κάνω για να προστατεύσω το υπόλοιπο μου;

Σε περίπτωση κλοπής/απώλειας της κάρτας σου μπορείς να επικοινωνήσεις με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών Starbucks® Rewards στο 210-6244855.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την προστασία υπολοίπου της κάρτας Starbucks® είναι η εγγραφή σου στο πρόγραμμα Starbucks® Rewards.

Πώς μπορώ να μάθω τα διαθέσιμα αστέρια μου και το επίπεδό μου ( Green/Gold);

Κάνοντας login στο www.starbucks.com.gr και στον Starbucks® Rewards λογαριασμό σου, μπορείς να ενημερωθείς για το χρηματικό σου υπόλοιπο, τα διαθέσιμα αστέρια προς εξαργύρωση, το επίπεδο που βρίσκεσαι (Green/Gold), καθώς επίσης και τα αστέρια που υπολείπονται για την μετάβαση σου στο επίπεδο Gold ή την παραμονή σου σε αυτό. Επίσης, σε κάθε σου επίσκεψη στα καταστήματα Starbucks, μπορείς να ενημερωθείς από τον barista, για το επίπεδο στο οποίο βρίσκεσαι, αλλά και για τα αστέρια που έχεις διαθέσιμα προς εξαργύρωση.

To Δωρεάν Ρόφημά μου, τί μέγεθος έχει;

Το Δωρεάν Ρόφημα, το οποίο κερδίζεις ανά 120 αστέρια και το Δωρεάν Ρόφημα Γενεθλίων είναι οποιοδήποτε ρόφημα επιθυμείς (εκτός των συσκευασμένων), σε οποιοδήποτε μέγεθος.

Πότε μπορώ να εξαργυρώσω το Δωρεάν Ρόφημα Γενεθλίων μου;

Το Δωρεάν Ρόφημα Γενεθλίων ισχύει και μπορεί να εξαργυρωθεί αποκλειστικά την ημέρα των γενεθλίων σου.

Στο επίπεδο Gold , πόσα δωρεάν add-ons δικαιούμαι;

Στο επίπεδο Gold, τα μέλη του προγράμματος Starbucks® Rewards δικαιούνται 3 add-ons ανά ρόφημα.