Η εταιρεία μας

Είναι αλήθεια ότι η Starbucks αγοράζει και καβουρδίζει υψηλής ποιότητας καφέ από ολόκληρους κόκκους. Αυτή είναι η ουσία της αποστολής μας, αλλά η παραπάνω φράση δεν αποκαλύπτει τα πάντα για εμάς.

Τα καταστήματά μας αποτελούν σημεία αναφοράς για τους λάτρεις του καφέ παγκοσμίως. Γιατί εξακολουθούν να επιλέγουν την Starbucks; Επειδή γνωρίζουν ότι μπορούν να βασίζονται στην αυθεντική εξυπηρέτηση, τη ζεστή ατμόσφαιρα και να απολαμβάνουν ένα κορυφαίο φλιτζάνι εξαιρετικά καβουρδισμένου και αριστοτεχνικά παρασκευασμένου καφέ σε κάθε τους επίσκεψη.

Ο καφές είναι ένα μόνο μέρος των προσδοκιών που έχετε από εμάς

Ο καφές που προσφέρουμε και η εξαιρετική εμπειρία των καταστημάτων καφέ αποτυπώνουν το πάθος μας. Προσφέρουμε επίσης μια επιλογή κορυφαίων τσαγιών Tazo®, εκλεκτά φαγητά, και συνοδευτικά του καφέ που θα ικανοποιήσουν και τον πιο εκλεκτικό ουρανίσκο Ακόμα και η μουσική που ακούτε στο κατάστημα έχει επιλεγεί με βάση καλλιτεχνικά και ποιοτικά κριτήρια.

Ο κόσμος επισκέπτεται τα καταστήματα Starbucks για να συζητήσει και να συναντηθεί με φίλους ή για να εργαστεί. Σας προσφέρουμε ένα σημείο συνάντησης στη γειτονιά σας, ένα μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας – Αυτό μας κάνει απόλυτα ευτυχείς. Γνωρίστε μας και θα διαπιστώσετε ότι: έχουμε να σας προσφέρουμε πολύ περισσότερα από έναν καφέ.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μας

Πιστεύουμε ότι θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε περισσότερα για εμάς

Προφίλ εταιρείας 
Μια πιο κοντινή ματιά στην εταιρεία μας. 

Χρονολόγιο 
Η ιστορία μας από το 1971 και μετά. 

Αναγνώριση 
Βραβεία και τιμητικοί τίτλοι που έχουμε κατακτήσει.