Cappuccino

Espresso συνδυάζεται με φρέσκο γάλα στον ατμό και αφρόγαλα.

Starbucks Cappuccino

Περιέχοντας λιγότερο γάλα από ένα latte, το Cappuccino προσφέρει μια πιο έντονη γεύση espresso και πλούσια υφή. Για την σωστή παρασκευή του, απαιτείται δεξιότητα και προσοχή.

Το πιο σημαντικό μέρος της παρασκευής του είναι σίγουρα η σωστή άτμιση του γάλακτος ώστε να αποκτήσει την υπέροχη βελούδινη υφή του – κάτι για το οποίο οι baristas μας φροντίζουν με μεγάλη προσοχή και αφοσίωση. Ένα «μουστάκι» από γάλα στο πάνω χείλος είναι η γευστική απόδειξη πως το ρόφημά σου έχει παρασκευαστεί σωστά!