Η εταιρεία μας

Είναι αλήθεια ότι η Starbucks αγοράζει και καβουρδίζει υψηλής ποιότητας καφέ από ολόκληρους κόκκους. Αυτή είναι η ουσία της αποστολής μας, αλλά η παραπάνω φράση δεν αποκαλύπτει τα πάντα για εμάς.

Τα καταστήματά μας αποτελούν σημεία αναφοράς για τους λάτρεις του καφέ παγκοσμίως. Γιατί εξακολουθούν να επιλέγουν την Starbucks; Επειδή γνωρίζουν ότι μπορούν να βασίζονται στην αυθεντική εξυπηρέτηση, τη ζεστή ατμόσφαιρα και να απολαμβάνουν ένα κορυφαίο φλιτζάνι εξαιρετικά καβουρδισμένου και αριστοτεχνικά παρασκευασμένου καφέ σε κάθε τους επίσκεψη.

Ο καφές είναι ένα μόνο μέρος των προσδοκιών που έχετε από εμάς

Ο καφές που προσφέρουμε και η εξαιρετική εμπειρία των καταστημάτων καφέ αποτυπώνουν το πάθος μας. Προσφέρουμε επίσης μια επιλογή κορυφαίων τσαγιών Tazo®, εκλεκτά φαγητά, και συνοδευτικά του καφέ που θα ικανοποιήσουν και τον πιο εκλεκτικό ουρανίσκο Ακόμα και η μουσική που ακούτε στο κατάστημα έχει επιλεγεί με βάση καλλιτεχνικά και ποιοτικά κριτήρια.

Ο κόσμος επισκέπτεται τα καταστήματα Starbucks για να συζητήσει και να συναντηθεί με φίλους ή για να εργαστεί. Σας προσφέρουμε ένα σημείο συνάντησης στη γειτονιά σας, ένα μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας – Αυτό μας κάνει απόλυτα ευτυχείς. Γνωρίστε μας και θα διαπιστώσετε ότι: έχουμε να σας προσφέρουμε πολύ περισσότερα από έναν καφέ.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μας

Πιστεύουμε ότι θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε περισσότερα για εμάς.

 • Προφίλ εταιρείας
 • Μια πιο κοντινή ματιά στην εταιρεία μας.
  Λήψη του PDF
 • Χρονολόγιο

  Η ιστορία μας από το 1971 και μετά.

  Λήψη του PDF
 • Αναγνώριση

  Βραβεία και τιμητικοί τίτλοι που έχουμε κατακτήσει.

  Λήψη του PDF